Numatic stofzuigerzakken: welke stofzak past op mijn stofzuiger?

Stofzak van je Numatic stofzuiger vol? En liggen er geen lege zakken meer in de kast? Dan is het tijd voor nieuwe Numatic stofzuigerzakken. Je kijkt het internet rond, maar begrijpt er weinig van. Welke zak past nou precies bij welke stofzuiger? Je ziet verschillende codes staan, maar het is niet duidelijk welke stofzuiger dat nu precies. Wij helpen je hier een handje. Door de stofzuigerzakken van Numatic in de lijst hieronder te koppelen aan de verschillende stofzuigertypes, weet je precies welke stofzak past bij jouw Henry, Hetty, Harry of James.

Goed om te weten: de stofzuigerzakken in dit artikel zijn origineel afkomstig van Numatic. Het zijn dus de originele Numatic stofzuigerzakken die passen in de Numatic stofzuigers.

Welke Numatic stofzakken moet ik kopen voor mijn stofzuiger?

1. Numatic stofzuigerzakken NVM-1CH

Numatic stofzuigerzakken

Voor welk model Numatic stofzuiger?

Deze Numatic stofzakken zijn geschikt voor alle Numatic stofzuiger modellen met een typenummer tussen 180 en 300. Dit zijn de stofzuigers met een ketelinhoud van 9 liter:

  • 180
  • 200
  • 240
  • 250
  • 300

2. NVM-1AH HEPA stofzuigerzakken Numatic

Numatic stofzakken

Voor welk model Numatic stofzuiger?

Deze Numatic stofzakken zijn geschikt voor alle Numatic stofzuiger modellen met een typenummer tussen 130 en 160. Dit zijn de kleinere modellen met een ketelinhoud van 6 liter:

  • 130
  • 160

Meer over Numatic

Numatic is een merk dat professionele schoonmaakmachines en -materialen maakt. Numatic is vooral bekend van stofzuiger Henry, maar er is meer. Zo maakt Numatic ook schoonmaakmachines voor de zakelijke markt, zoals schrob-zuigmachines, bedrijfsstofzuigers, wasgoedwagens en mopsystemen. En toch. Toch blijft stofzuiger Henry, met zijn vrienden Hetty, Harry en James het paradepaardje van het stofzuigermerk.

Welke Numatic stofzuigers zijn er?


Henry
Zoals gezegd: stofzuiger Henry is het paradepaardje van Numatic. Dit is de bekende rode stofzuiger die altijd naar je lacht. Je hebt ‘m vast wel eens gezien bij iemand thuis of ergens op kantoor.

Hetty
Hetty is het roze zusje van Henry. Net zo’n leuke lach als Henry, maar dan met een ander kleurtje. Vooral leuk voor de dames.

Harry
Stofzuiger Harry is de groene vriend van Henry. Harry is gespecialiseerd in het opzuigen van dierenharen. Dat zie je aan de afdruk van het hondenpootje op Harry’s helm. Heb je dus een huisdier? Dan is Harry je beste vriend.

James
James is de laatste vriend uit de rij Numatic stofzuigers. Hij heeft dezelfde leuke lach, maar geen zwarte helm.

Goed om te weten: alle Numatic stofzuigers (Henry, Harry, Hetty én James) hebben dezelfde soort Numatic stofzuigerzakken.