Over ons

Ben je op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Dan helpt Stofzuiger-info je met je keuze voor de stofzuiger die het beste past bij jouw wensen en huishouden. Het team van Stofzuiger-info.nl voorziet je van actuele reviews, overzichtelijke vergelijkingen en handige tips bij het kiezen van een nieuwe stofzuiger.

Het team

Samenwerken?

Wil je adverteren op Stofzuiger-info.nl of wil je één van jouw stofzuigers door ons laten testen? Neem dan contact met ons op via info@stofzuiger-info.nl of vul het contactformulier in.

Verdienmodel

Wanneer je via onze website een aankoop doet bij één van de websites waarnaar wij verwijzen, kunnen wij hier een kleine commissie voor krijgen. Deze commissie maakt het mogelijk om tijd te steken in onderzoek naar nieuwe stofzuigers en het vergelijken van de beste stofzuigers. Wij streven ernaar zo transparant mogelijk te zijn. Is een product dus gesponsord? Dan wordt dit duidelijk vermeld met de hashtag #sponsored.

Partners

Bol.com
Coolblue
Amazon

Disclaimer

De inhoud op deze website is informatief, met als doel de lezer te helpen in zijn of haar keuze voor de beste stofzuiger. Wij spannen ons daarom ook in om de website zo actueel en volledig mogelijk te houden. Ondanks dat is het soms mogelijk dat de inhoud niet helemaal actueel of onvolledig is. Ook zijn de stofzuigers op deze website niet allemaal zelf getest. Stofzuiger-info is niet aansprakelijk voor de volledige juistheid van informatie op deze website, aangezien wij deze informatie slechts overnemen van externe websites. Voor onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar onze privacyverklaring.

Adresgegevens

Petrushof 2
5401 DX, Uden

Beoordeel ons

Bedrijfsgegevens

Onderdeel van Blogbuddy
KVK: 80706363