Philips steelstofzuiger top 3 van 2021

Ben je van plan een Philips steelstofzuiger te kopen? Maar vind je het moeilijk om in de wirwar van alle modellen en types een goede keuze te maken? Dan bieden we je hier wat hulp. In dit artikel hebben we de top 3 Philips steelstofzuiger modellen voor je op een rijtje gezet. Zo is het gemakkelijker kiezen welke steelstofzuiger het beste bij je past.

Top 3 Philips steelstofzuiger modellen

1. Philips steelstofzuiger 8000 Series XC8043/01 (beste keuze algemeen en beste keuze voor huisdierhouders)

Philips8000 Series XC8043/01 steelstofzuiger

2. FC6409/01 VAC.CLNR. met opklikbaar dweilsysteem (Beste keuze voor gemakzoeker)

Philips steelstofzuiger FC6409/01 VAC.CLNR

3. Philips steelstofzuiger SpeedPro FC6722/01 (beste keuze voor de portemonnee)

Waarom een steelstofzuiger in plaats van een gewone stofzuiger?

We merken dat veel mensen die willen overstappen van een gewone stofzuiger naar een steelstofzuiger, vragen hebben. Niet gek, want als je altijd een gewone stofzuiger hebt gehad, is het misschien best een beetje spannend om voor het eerst over te stappen. Maar wat zijn nu goede redenen om over te stappen van een gewone stofzuiger van bijvoorbeeld Philips, naar een Philips steelstofzuiger?

Geen snoer die achter meubels blijft haken

Je kent het wel: zie je net een stukje vuil liggen dat voor je gevoel binnen één seconde kan opzuigen, schiet de stekker uit het stopcontact omdat de snoer achter je bank blijft hangen. Eén ding kunnen we je zeggen: dat gaat met een Philips steelstofzuiger in ieder geval niet meer gebeuren. De steelstofzuigers van Philips zijn namelijk draadloos. Een snoerloze stofzuiger is een verademing ten opzichte van een stofzuiger met snoer. Dat merk je pas echt als je ‘m voor het eerst gebruikt.

Je hoeft niet steeds nieuwe stofzuigerzakken te kopen

Veel mensen vinden het vervelend om steeds weer naar de winkel te moeten, als de stofzuigerzakken op zijn. Vooral bij een nieuwe stofzuiger moet je dan weer eerst helemaal bekijken welke stofzuigerzakken er precies in passen. Daar heb je bij een Philips steelstofzuiger geen last van, omdat het een stofzuiger zonder zak is. De stofzuiger heeft een speciaal stofbakje waarin het stof wordt opgevangen. Met één klik op de knop open je het stofbakje en kieper je ‘m om bij het restafval in je gewone prullenbak of in je prullenbak met 2 vakken. Bovendien maak je niet om de zoveel tijd extra kosten omdat je stofzuigerzakken moet kopen.

Je krijgt een stofzuiger en kruimeldief in één

De steelstofzuigers van Philips zijn niet alleen te gebruiken als stofzuiger, maar ook als kruimeldief. Met een klik op de knop haal je de kruimeldief van de steelstofzuiger en maak je heel gemakkelijk meubels schoon. Denk bijvoorbeeld aan de bank, de tafel of de bovenkant van de kast. Zo hoef je niet een heel apparaat de lucht in te tillen, zoals dat bij een gewone stofzuiger wel zou moeten.

Meer over Philips

Philips is een bedrijf met een rijke historie van meer dan 120 jaar. In deze 120 jaar heeft innovatie altijd een belangrijker rol gespeeld. Eerst bij het maken van gloeilampen. In een latere periode bij de productie van elektronica zoals tv’s, koffiezetapparaten en natuurlijk de gewone Philips stofzuiger en steelstofzuiger.

Gerelateerde artikelen