James stofzuiger: dit zijn de voor- en nadelen

Wil je een stofzuiger die altijd vrolijk is? Ga dan voor stofzuiger James! James kijkt je altijd ondeugend aan met zijn twinkelende pretoogjes en schattige glimlach. Het is dan ook de ideale stofzuiger als stofzuigen niet je favoriet hobby is. Waarom? Nou, dat is simpel. Is de vloer vies, moet je stofzuigen, maar heb je er eigenlijk helemaal geen zin in? Dan zorgt stofzuiger James er met zijn lach ook voor dat je opgevrolijkt wordt.

Maar nu is de vraag: wat kan James nog meer? Wel zo belangrijk als je een afweging wilt maken of je deze stofzuiger wel of niet wilt kopen. Daarom hebben we hieronder alle plus- en minpunten van stofzuiger James voor je op een rijtje gezet.  

James stofzuiger

Voordelen James stofzuiger

Goede zuigkracht

Eigenlijk het allerbelangrijkste voordeel: stofzuiger James heeft een goede en degelijke zuigkracht die lang behouden blijft. Wat we daarmee bedoelen? Veel stofzuigers verliezen snel hun zuigkracht. Gebruikers zeggen dat de zuigkracht van stofzuiger James lang op hetzelfde goede niveau blijft. Zo kun je er een hele tijd mee vooruit.    

Fijn in grotere ruimtes vanwege lengte snoer

Stofzuiger James heeft een lange snoer van 10 meter. Dit is handig als je in je huis grotere ruimtes hebt, want dan hoef je niet steeds van stopcontact te wisselen. Met deze snoerlengte is James ook een ideale stofzuiger voor op kantoor. Vaak heb je hier grotere ruimtes, zoals kantoortuinen. James de stofzuiger is dan ideaal.

Stil

Ook een fijne eigenschap: stofzuiger James is in vergelijking met andere stofzuigers aardig stil. Dit is fijn als je wilt stofzuigen wanneer de rest van het gezin nog ligt te slapen. Of als er iemand televisie aan het kijken is. Het komt in ieder geval altijd goed uit als een stofzuiger wat minder lawaai maakt.

Degelijk design

Aan stofzuiger James zitten geen toeters en bellen. Een aan- en uitknop, een stevig handvat, een goede snoer, degelijk wieltjes en dat was het. Dit degelijke design is voor veel mensen een pluspunt, omdat je dan niet meer van alles hoeft uit te zoeken voordat je begint met stofzuigen. Waar zijn de verschillende knoppen? Hoe moet ik de zuigmond verwisselen? Allemaal irritante vragen waar je het liefst niet te lang mee bezig bent en waar je met James geen omkijken naar hebt.

Stofzuiger James is altijd vrolijk

Het laatste voordeel: James is altijd vrolijk. En dat is een fijne eigenschap. Vaak heb je geen zin om te stofzuigen. Als je vervolgens James ziet, dan krijg je zo weer een lach op je gezicht. Of het maakt het stofzuigen in ieder geval een stuk minder vervelend.

Tip voor de dames: wil je liever een James stofzuiger in de roze variant? Ga dan voor stofzuiger Hetty

Nadelen James stofzuiger

Heeft een stofzuiger zak

Sommige mensen vinden een stofzuiger zonder zak fijner dan een stofzuiger met zak. Heb je liever een stofzuiger zonder zak? Dan zouden we James de stofzuiger niet aanraden. Je kan dan beter gaan voor een zak Het voordeel aan een stofzuiger met zak is dat de zuigprestaties over het algemeen wat beter zijn.

Tip: Wil je een zakloze stofzuiger? Dan is een Philips stofzuiger zonder zak een aanrader.

Is redelijk zwaar

Kun je vanwege je leeftijd moeilijk tillen? Of heb je veel last van je rug? Dan zouden we James de stofzuiger niet aanbevelen. Hij is met 8 kilo namelijk redelijk zwaar voor mensen die weinig tilkracht hebben.

Conclusie

Wil je een stofzuiger met een goede zuigkracht die lang op hetzelfde goede niveau blijft? En vind je het fijn als je niet in iedere ruimte meerdere keren van stopcontact hoeft te wisselen? Dan zouden we stofzuiger James zeker aanraden. Met de lange snoerlengte en degelijke zuigkracht ben je verzekerd van deze voordelen. Vind je het daarnaast ook nog fijn dat een stofzuiger stil is? Dan is stofzuiger James al helemaal goed geschikt voor jou. Let wel op: als je veel last van je rug hebt is deze stofzuiger minder aantrekkelijk. Hij is namelijk wat zwaarder dan een gemiddelde stofzuiger. Maar voor mensen met een normale tilkracht is die gelukkig gewoon goed verplaatsbaar.  

James stofzuiger

.