Beste Philips kruimeldief 2024 [Top 3]

Door Stijn van Son | Laatste update: 01/01/2024 | Werkwijze

Je bent op zoek naar een Philips kruimeldief, maar weet nog niet goed welk model het beste bij je past. Er zijn verschillende zaken die je kunt meenemen in je beslissing: de zuigkracht, het aantal minuten dat de Philips kruimeldief het achter elkaar doet en misschien wel de oplaadtijd. Ben je er nog niet uit? Geen zorgen. Wij hebben hieronder de beste Philips kruimeldieven voor je op een rijtje gezet. Met alle plus en minpunten overzichtelijk op een rijtje. Zo kun je een afgewogen keuze maken voor de kruimeldief die het beste bij jou past.

ModelOmschrijvingPrijs
1. Philips kruimeldief FC6149Beste keuzeBekijk
2. Philips kruimeldief MiniVac FC6148/01Beste keuze voor energiebesparingBekijk
3. Philips kruimelzuiger MiniVac FC6142/0Beste voor opzuigen vloeistoffenBekijk

Top 3 Philips kruimeldief modellen 2024

1. Philips kruimeldief FC6149 (beste keuze)

Wil jij het model met de sterkste zuigkracht? Dan is de Philips FC6149 voor jou de beste keuze. Van alle Philips kruimeldieven heeft dit model absoluut de sterkste zuigkracht. Zo kun je zelfs glasscherven opzuigen als er een glas is omgevallen. En dat gebeurt nogal eens, als je bijvoorbeeld kinderen hebt of een verjaardag viert. Handig voordeel: deze Philips kruimeldief wordt geleverd met een auto-oplader. Je kan je dus in een paar minuten het interieur van je auto schoonmaken, zonder dat je helemaal naar de wasstraat hoeft te rijden.

Philips MiniVac FC6149/01 - Kruimeldief

Belangrijkste functie

 • Deze Philips kruimeldief wordt geleverd met meerdere opzetstukken (zuigmonden). Zo krijg je een kleine borstel, grote borstel, een klein spleetmondstuk, een groot spleetmondstuk en zelfs een lange slang. Met dit laatste opzetstuk kom je ook op de moeilijkst bereikbare plekken.

Pluspunten

 • Bij de Philips FC6149krijg je een speciale auto-oplader meegeleverd. Zo kun je ook in de auto stofzuigen, zonder dat de accu leeg gaat.
 • Je krijgt er een opbergtasje bij. Handig als je ‘m bijvoorbeeld meeneemt op vakantie met de caravan of camper.

Minpunten

 • Deze Philips kruimelzuiger maakt aardig wat lawaai

2. Philips kruimeldief MiniVac FC6148/01 (beste keuze als je energie wilt besparen)

Ben je op zoek naar een kruimeldief die weinig stroom verbruikt? Bijvoorbeeld omdat je energiekosten al flink hoog zijn? Dan is de Philips MiniVac FC6148/01 voor jou de beste keuze. Deze Philips kruimeldief heeft namelijk een speciale accu. Wanneer de accu helemaal is opgeladen, schakelt het oplaadsysteem zich vanzelf uit. Zo verbruik je geen onnodige energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Philips MiniVac FC6148/01 kruimeldief

Belangrijkste functie

 • De Philips MiniVac FC6148 heeft een slim oplaadsysteem. Dit betekent dat het oplaadsysteem automatisch uitschakelt als de accu vol is. Dit gebeurt bij veel andere kruimeldieven niet.

Pluspunten

 • Deze Philips kruimeldief heeft een oplaadstandaard. Je kan dit standaard dus bijvoorbeeld heel simpel in een keukenkastje of bij de andere schoonmaakspullen zetten.
 • Het is een klein, compact en licht model. Ideaal voor snelle schoonmaakklusjes.

Minpunten

 • Met dit model kun je geen vloeistoffen opzuigen

3. Philips kruimelzuiger MiniVac FC6142/01 (beste keuze voor het opzuigen van vloeistoffen)

Wil jij naast kruimels en vuil ook vloeistoffen opzuigen met je kruimeldief? Dan is de Philips MiniVac FC6142/01 de beste keuze voor jou. Gaat er een glas om? Dan pak je heel gemakkelijk deze Philips kruimeldief erbij en zuig je het water, de frisdrank of de koffie in een paar seconden op. Hoef je in ieder geval niet meer te stoeien met een natte doek die die je tussentijds vier keer moet uitwringen.

Philips MiniVac FC6142/01 - Kruimelzuiger

Belangrijkste functie

 • Met de Philips MiniVac FC6142/01 kun je vloeistoffen opzuigen. Cola, water, koffie. Noem het maar op.

Pluspunten

 • Deze Philips kruimeldief heeft een handvat met een fijne grip
 • Het is een klein, compact en licht model. Fijn voor korte schoonmaakklusjes. Bijvoorbeeld als je drinken gemorst hebt.

Minpunten

 • Het duurt 16 tot 18 uur voordat deze kruimeldief weer volledig opgeladen is. Dit is vrij lang, als je het bijvoorbeeld vergelijkt met de kruimeldieven van Dyson.

Vergelijking belangrijkste statistieken

* Deze kruimeldieven hebben maar één zuigstand


Meer over Philips

Philips bestaat al meer dan 120 jaar. In deze jaren heeft innovatie altijd centraal gestaan bij het bedrijf. In eerste instantie bij de ontwikkeling van gloeilampen. Later bij de ontwikkeling van elektronica zoals stofzuigers, tv’s, koffiezetapparaten en kruimeldieven. Inmiddels is Philips vooral bezig met gezondheidstechnologie, maar ondanks dat blijven ze de nieuwste ontwikkelingen in alle producten toepassen. Logisch ook, want zo is Philips ooit groot geworden.