Domo do222sv steelstofzuiger review: alle plus- en minpunten op een rijtje

Ben je aan het bekijken of een Domo do222sv steelstofzuiger voor jou interessant is? Maar vind je het moeilijk om ergens een overzicht van de plus- en minpunten te vinden, omdat webshops alleen de voordelen benadrukken? Dan is dat lastig. Je kan op die manier niet goed afwegen of deze stofzuiger écht geschikt is voor jou en je huis. Wij hebben in deze Domo do222sv review daarom de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. In een handig overzicht, zodat je een goede afweging kan maken of deze steelstofzuiger iets voor jou is.

Domo DO222SV

Voordelen Domo Do222sv

Steelstofzuiger en kruimelzuiger in één

Vind jij het ook zo onhandig dat je jouw hele stofzuiger tevoorschijn moet toveren bij het stofzuigen van de bank en je stoelen? Begrijpelijk. Maar met de Domo Do222sv heb je daar gelukkig geen last meer van. Deze steelstofzuiger tover je namelijk heel gemakkelijk om tot een kruimeldief. Je klikt de steel er tussenuit en je hebt een licht en compacte kruimelzuiger waarmee je heel simpel je meubels en auto schoonmaakt.

De Domo do222sv is Snoerloos

Nooit meer struikelen over een snoer. Nooit meer zoeken naar een stopcontact. Nooit meer een stekker die uit het stopcontact schiet als de draad te kort is. De Domo do222sv steelstofzuiger is draadloos, en dat is heerlijk stofzuigen. De bewegingsvrijheid die je hiermee krijgt voelt erg fijn voor mensen die daarvoor altijd een stofzuiger met draad hadden.

In vier uur helemaal opgeladen

In vier uur is de Domo Do222sv weer volledig opgeladen. Hierna kun je er weer mee aan de slag. Handig, als je ooit meerdere keren op een dag moet stofzuigen. Bijvoorbeeld voorafgaand aan een feestje en na een feestje. Of wanneer je na een goede stofzuigbeurt toch nog een hoekje vergeten bent waar vuil is blijven liggen.

LED-licht op de zuigmond

Je kent ze wel: die vervelende donkere plekjes in huis. Onder de kast, onder de bank en onder het bed. Je ziet hier niet hoeveel stof er ligt. De Domo do222sv tackelt dit probleem, doordat er LED-verlichting op de zuigmond zit. Hierdoor kun je goed zien waar je precies moet stofzuigen op de donkere plekken. Dit is een extra die je op weinig stofzuigers tegenkomt.

De Domo do222sv wordt geleverd met 3 zuigmonden

De Domo do222sv wordt geleverd met 3 zuigmonden, die ieder geschikt zijn voor verschillende plekken in het huis. Zo heb je een brede combizuigmond, waarmee je de vloeren schoonmaakt. Ten tweede krijg je een kierenzuigmond, waarmee je op moeilijk bereikbare plekjes kan stofzuigen. Denk aan de plek tussen de bank en de muur. Of tussen de kussens van je bank, zitstoel of boxspring. Ten derde krijg je een kleine zuigmond met een borstel. Hiermee kun je bijvoorbeeld de vensterbank en de bovenkant van de verwarming stofzuigen.

Zakloos

De Domo do222sv steelstofzuiger is zakloos. Dit betekent dat het stof in een apart stofbakje wordt opgevangen. Dit heeft meerdere voordelen. Zo hoef je nooit meer opnieuw stofzuigerzakken te kopen. Dit scheelt moeite. En nog belangrijker: het scheelt geld. Daarnaast hoef je ook niet te stoeien met het loskoppelen van een stofzuigerzak. Dit kost vaak de nodige moeite. Het stofbakje van deze steelstofzuiger leeg je heel simpel met een knop, waardoor het vuil er aan de onderkant in valt. Zo in de afvalbak.

Nadelen Domo Do222sv

Inhoud stofbakje niet echt groot

De Domo do222sv steelstofzuiger heeft geen stofzuigerzak, maar een stofzuigerbakje waarin het stof wordt opgevangen. Dit is eigenlijk een voordeel. Alleen is het zo dat de inhoud van het stofbakje kleiner is (0,7 liter) dan die van een normale stofzuigerzak. Dit betekent dat je ‘m vaker tussendoor moet legen.

Geen HEPA-filter

In de Domo do222sv zit geen HEPA-filter. Dit betekent dat deze steelstofzuiger minder geschikt is voor mensen met een stofallergie. Let hier dus op.

Conclusie Domo Do222sv review

Wil je een steelstofzuiger met een degelijke prijs, die je in een handomdraai omtovert tot een kruimeldief? En vind je het fijn dat er een paar fijne extra’s op je steelstofzuiger zitten, zoals LED-verlichting en extra zuigmonden? Dan zouden we je de Domo do222sv zeker aanraden. Zuig je nu met een gewone stofzuiger en twijfel je over te stappen op een steelstofzuiger? Besef dan dat hier enkele voor- en nadelen aan zitten. De voordelen zitten ‘m vooral in het feit dat je de steelstofzuiger draadloos, dat je er een kruimelzuiger bij krijgt en dat die gemakkelijker op te bergen is. De zuigkracht van de nieuwe generatie steelstofzuigers, waar de Domo do222sv onder valt, is amper minder te noemen dan de zuigkracht van gewone stofzuigers. Daar hoef je het dus niet voor te laten.

Domo DO222SV

Hoe zit het met de garantie bij de Domo do222sv?

Op de Domo do 222sv steelstofzuiger zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Wat is Domo voor merk?

Domo is een Belgisch merk voor huishoudelijke apparatuur. Zo maakt Domo niet alleen steelstofzuigers, maar bijvoorbeeld ook ovens, koelkasten en strijkijzer. In Nederland zijn de steelstofzuigers van Domo minder bekend dan bijvoorbeeld de Bosch steelstofzuigers of de Philips steelstofzuigers, maar vooral in België heeft het merk een goede reputatie.

Gerelateerde artikelen

Domo DO222SV pop up