TurboTronic LUX400: dit zijn de plus- en minpunten

Ben je aan het twijfelen om de TurboTronic LUX400 te kopen? Dan is het lastig om ergens goed overzichtelijk te krijgen wat de plus- en minpunten van de kruimeldief zijn. In webshops worden namelijk vaak alleen de goede punten . Op zich ook begrijpelijk, maar het maakt je keuze er niet makkelijker op. Daarom hebben we in dit artikel alle plus- en minpunten van de TurboTronic LUX400voor je op een rijtje gezet. Zo kun je een goede keuze maken of dit model kruimeldief iets voor jou is

TurboTronic LUX400 review

Voordelen TurboTronic LUX400

Je kan er vloeistoffen mee opzuigen

Dit is één van de belangrijkste voordelen aan de  TurboTronic LUX400, ten opzichte van andere kruimeldieven. Je kan er namelijk vloeistoffen mee opzuigen. Het overgrote deel van de kruimeldieven kan dit niet. Stoot je kind een glas cola om? Of heb je zelf wat gemorst? Dan pak je heel snel de TurboTronic LUX400 erbij en zuig je de vloeistoffen op. Je krijgt er bovendien een vloeistofzuigmond van rubber bij.

Je krijgt er een zuigslang bij

Een ander groot voordeel aan TurboTronic LUX400, is dat je er een lange zuigslang bij krijgt. Hiermee kan je bijvoorbeeld heel gemakkelijk de auto stofzuigen. Of plekjes waar je met het hele apparaat moeilijk bij zou kunnen. Denk bijvoorbeeld aan de keukenkastjes. Het is ideaal om dan een slang te heb. Kruimeldief in de ene hand, slang in de andere hand en stofzuigen maar.

Stofbakje dat gemakkelijk te legen is

De TurboTronic LUX400 heeft een stofbakje dat je heel gemakkelijk kan legen in de afvalbak. Is het stofbakje vol? Dan kieper je ‘m gewoon om in de prullenbak en kun je daarna weer verder.

Kleine tip: je kan het stofbakje ook uitzuigen met de slang van je stofzuiger.

Voordelige koop

In verhouding tot de kruimeldieven van bijvoorbeeld Dyson, is dit een zeer betaalbare kruimeldief. Voor het geld hoef je het dus niet te laten.

Nadelen TurboTronic LUX400

Behoort met zijn zuigkracht niet tot de topmodellen

Het is goed om te weten dat de TurboTronic LUX400 een echt instapmodel kruimeldief is. Wil je deze kruimeldief gewoon naast je stofzuiger kopen voor het kleine vuil? Dan is het een prima kruimeldief. Je moet echter niet verwachten dat je er het hele huis mee kan stofzuigen. Daar is de zuigkracht simpelweg niet sterk genoeg voor. Wil je jouw kruimeldief ook als stofzuiger kunnen gebruiken? Dan raden we je aan te gaan voor een kruimeldief met steel.

Maakt redelijk wat geluid

Voor een kleine apparaat maakt de TurboTronic LUX400 aardig wat geluid. Heb je erg veel last van je gehoor? Dan zouden wij deze kruimeldief afraden. Aan de andere kant is het goed om te beseffen dat geluid nu eenmaal bij stofzuigen hoort.

Conclusie

Wil je graag een kruimeldief waarmee je ook de mogelijkheid hebt om vloeistoffen op te zuigen? En hou je van gemak? Dan zouden wij de TurboTronic LUX400 je zeker aanraden. Met de bijgeleverde zuigslang en het eenvoudig te legen stofbakje maak je het jezelf namelijk een heel stuk makkelijker tijdens het stofzuigen. Het is wel belangrijk om te weten dat het écht een kruimeldief is die je naast je normale stofzuiger koopt. We raden het dus af om ‘m als vervanger voor je stofzuiger te gebruiken, vanwege de mindere zuigkracht. Gelukkig is de prijs dusdanig dat je ‘m heel gemakkelijk naast je gewone stofzuiger kan kopen.

TurboTronic LUX400 review

Gerelateerde artikelen