Miele stofzuiger zonder zak: de 2 beste modellen van dit moment

Op zoek naar een Miele stofzuiger zonder zak? Dan is de kans groot dat je eerst veel Miele stofzuigers mét zak tegen bent gekomen. Die heeft Miele namelijk een stuk meer in het assortiment. Gelukkig komen er langzaamaan ook meer zakloze Miele stofzuigers te koop. Want het is heerlijk, zakloos stofzuigen. Niet steeds van stofzuigerzak wisselen. Geen kosten voor nieuwe stofzakken. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarom hebben we de twee beste Miele stofzuigers zonder zak hieronder voor je uitgelicht.

De 2 beste Miele stofzuigers zonder zak

1. Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine

Beste keuze als je thuis vooral harde vloeren hebt

Heb je een huis met vooral harde vloeren? En wil je een Miele stofzuiger zonder zak? Dan is de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine voor jou de beste keuze. Deze zakloze Miele stofzuiger heeft namelijk een erg sterke zuigkracht op harde vloeren: parket, hardhout, laminaat, gietvloer. Eigenlijk op iedere harde ondergrond.

Goed om te weten: de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine presteert ook prima op zachte ondergronden als tapijt en vloerbedekking. Heb je dus vooral harde vloeren, maar bijvoorbeeld wel een groot vloerkleed of tapijt? Dan is deze zakloze Miele stofzuiger ideaal.

Miele stofzuiger zonder zak

Belangrijkste pluspunten

  • Zeer sterke zuigkracht op harde ondergronden
  • Met HEPA-filter: ideaal als iemand in je gezin een stofallergie of hooikoorts heeft
  • Geleverd met 5 verschillende zuigmonden

Minpunten

  • Redelijk zwaar

2. Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine

Beste keuze als je thuis huisdieren hebt

Heb je één of meerdere huisdieren thuis? En wil je een Miele stofzuiger zonder zak kopen? Ga dan voor de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine. Deze zakloze Miele stofzuiger is speciaal gemaakt voor huishoudens met een huisdier. Hoe dan? Horen we je denken. De stofzuiger heeft een zuigmond met een turboborstel, speciaal voor het opzuigen van dierenharen. Fijne extra: in de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog zit een geurfilter dat sterke dierengeuren neutraliseert.

Miele stofzuiger zonder zak

Belangrijkste pluspunten

  • Met turboborstel, speciaal voor dierenharen
  • Met geurfilter dat sterke dierengeurtjes neutraliseert
  • Geleverd met 5 verschillende zuigmonden

Minpunten

  • Redelijk zwaar

Waarom zou ik kiezen voor een Miele stofzuiger zonder zak?

Er zijn een paar hoofdredenen om te kiezen voor een zakloze Miele stofzuiger:

Nooit meer nieuwe stofzuigerzakken kopen
Eén van de belangrijkste redenen is dat je nooit meer nieuwe stofzuiger zakken hoeft te kopen. Nadat je jouw stofzuiger hebt gekocht, maak je dus geen extra kosten meer. En dat scheelt al snel enkele tientallen euro’s per jaar. Reken maar uit wat na een paar jaar bespaard hebt. Juist, dat loopt in de honderden euro’s.

Je hoeft geen stofzuigerzak meer te wisselen
Veel mensen vinden het een irritant werkje: de stofzuigerzak vervangen. Vaak is die net vol op een moment dat het je niet goed uitkomt. Als je haast hebt. Of als je toevallig net geen stofzuigerzakken in de kast hebt liggen. Hier heb je met een Miele stofzuiger zonder zak geen last meer van. Bovendien is het wisselen van een stofzuigerzak vaak een lastig karweitje. Je moet ‘m losschuiven, er komt vaak veel stof mee. Kortom, het werkt niet lekker. De zakloze Miele stofzuiger heeft een stofbakje dat je heel gemakkelijk uit de stofzuiger haalt en vervolgens heel simpel omkiepert in de afvalbak en terug klikt.

Gerelateerde artikelen