Interieur auto schoonmaken? Doe het met een kruimeldief

Veel mensen die het interieur van hun auto willen schoonmaken, rijden direct naar de dichtstbijzijnde wasstraat. Auto door de wasstraat, de boel van binnen uitzuigen met de aanwezige stofzuiger en klaar is kees. Maar wat nou als je regelmatig wat eet in de auto en er om de haverklap kruimels op de bestuurdersstoel liggen? Of als je kinderen hebt die de achterbank iedere week vies maken? Je wilt niet iedere keer naar de wasstraat rijden. Het kost tijd. En je bent altijd weer een paar knaken kwijt. Daarom is het handig om iets te hebben waarmee je gewoon thuis, voor de deur, het interieur van je auto kan schoonmaken. Een kruimeldief is dan de ideale uitkomst.

Waarom een kruimeldief perfect geschikt is voor het schoonmaken van je auto interieur

Met een kruimeldief kun je heel gemakkelijk het interieur van je auto schoonmaken. Het grootste deel van je interieur van je auto bestaat namelijk uit stof of leer. Een kruimeldief is perfect geschikt voor het schoonzuigen van stof en leer. Je hebt geen vervelende kabel die je steeds met je mee moet sleuren en die amper tot buiten komt, zoals bij een stofzuiger. Bovendien wordt een kruimeldief bijna altijd geleverd met een kierenzuigmond. Dit is een smal opzetstuk voor de kruimeldief waarmee je heel simpel bij plekken kunt komen die je met een stofzuiger niet kunt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het gat tussen de zijkant van de achterbank en de deur of de bakjes tussen de bestuurdersstoel en de bijrijdersstoel.  

Voordelen van een kruimeldief bij het schoonmaken van je auto interieur

  • Licht van gewicht
  • Geen vervelende kabel die je met je mee moet sleuren
  • Met het speciale smalle opzetstuk kom je heel simpel in hoekjes en gaten; en die heeft een auto nogal veel.
  • Je hoeft niet naar de wasstraat

Beste kruimeldief voor het schoonmaken van het interieur van je auto

Philips MiniVac FC6149/01

Wil je het interieur van je auto voortaan schoonmaken met een kruimeldief? En wil je een kruimeldief die je ook direct in de auto kan opladen? Dan is de Philips MiniVac FC6149/01 voor jou de beste keuze. Dit model kruimeldief heeft een klein en compact formaat. Ideaal om op plekjes te kopen die wat moeilijker te bereiken zijn, zoals de ruimte onder de bestuurdersstoel en de bijrijdersstoel.

Philips MiniVac FC6149/01 kruimeldief auto interieur

        Pluspunten Philips MiniVac FC6149/01

  • Geleverd met verlengbare slang om de lastigste plekjes in de auto te bereiken.
  • Geleverd met speciale autostekker
  • Meerdere opzetstukken voor verschillende ondergronden; zo kun je ‘m ook in huis gebruiken.
  • Klein en compact formaat

Conclusie

Wanneer je het interieur van je auto wilt schoonmaken, biedt een kruimeldief een perfecte uitkomst. Je kan heerlijk het interieur van je auto voor je huis schoonmaken, zonder dat je weer helemaal naar de wasstraat hoeft te rijden. Bovendien hoef je niet moeilijk te doen met een kabel, want een kruimeldief is draadloos. Tot slot is een kruimeldief ook nog eens licht van gewicht en kun je met het speciale opzetstuk heel simpel in alle hoeken en gaten van de auto komen: van de ruimte onder de bijrijdersstoel tot de achterbank. En van het gedeelte bij het gaspedaal tot aan de achterbak. Binnen 10 minuten heb je met een kruimeldief het hele interieur van de auto schoongemaakt.

Gerelateerde artikelen