Dyson V7 Trigger kruimeldief: dit zijn de plus- en minpunten

De Dyson V7 Trigger kruimeldief verdient wat ons betreft extra aandacht. Dyson heeft namelijk de kruimeldieven die het best aangeschreven staan. Vooral als je kijkt naar zuigkracht en accuduur behoren de modellen van Dyson tot de beste handstofzugiers. Maar, één probleempje. Ze kosten nogal wat. Gelukkig is er met de Dyson V7 trigger kruimeldief een model op de markt gebracht dat een stuk beter te betalen is dan de meeste andere kruimeldieven en steelstofzuigers van Dyson. In dit. In dit artikel zetten de plus- en minpunten schematisch voor je op een rijtje, zodat je kan afwegen of deze Dyson kruimeldief iets voor jou is.

Dyson V7 trigger

Voordelen Dyson V7 Trigger

Goede zuigkracht

Het belangrijkste voordeel aan de Dyson V7 Trigger is de ontzettend goede zuigkracht. Deze kruimelzuiger heeft een ontzettend sterk vermogen, waardoor je er ook wat grover vuil mee kan opzuigen. Dus niet alleen haren en kruimels, maar bijvoorbeeld ook kleine scherven, stukjes zand en blad. Kleine tip: leeg het stofbakje van de kruimeldief regelmatig. Op deze manier behoud je de sterke zuigkracht.

Lange gebruiksduur per keer

De Dyson V7 Trigger gaat wel 30 minuten achter één stuk mee. Dit betekent concreet dat je er een half uur mee kan stofzuigen zonder dat die aan de lader hoeft. Dit is lang voor een kruimelzuiger. Ter vergelijking: kruimeldieven van merken als Philips gaan vaak niet langer dan 15 tot 20 minuten mee. Doordat je een half uur met de kruimeldief kan doen, heb je ruim de tijd om het hele huis schoon te maken. Zo kun je niet alleen de meubels beneden schoonzuigen, maar heb je ook nog accu over om bijvoorbeeld de zijkanten van je boxspring op je slaapkamer schoon te zuigen.  

Korte oplaadtijd

Dit is voor veel mensen wat minder belangrijk dan de zuigkracht en het aantal minuten dat je achter elkaar kan zuigen, maar het kan nog steeds handig uitkomen. Omdat de Dyson V7 Trigger in 3,5 uur aan de oplader weer volledig is opgeladen, kun je ‘m vrij snel weer gebruiken. Dit is bijvoorbeeld handig als je de kruimeldief meerdere keren op een dag wilt gebruiken. Denk aan de dag dat je de grote voorjaarsschoonmaak doet.

Nadelen Dyson V7 Trigger

Veel geluid

Een nadeel is dat het model aardig wat geluid maakt wanneer je ‘m gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld vervelend zijn voor de buren als je in een gehorig appartement woont. Gelukkig gebruik je een kruimeldief vaak voor kleine klusjes, dus zal het geluid vaak niet veel langer dan een paar minuten duren.

Dyson V7 trigger

Conclusie

Wil je een kruimeldief met een erg goede zuigkracht, die je ook nog eens lang kan gebruiken vanwege de sterk accu? Dan is de Dyson V7 Trigger voor jou perfect. Heb je veel last van je gehoor? Dan is deze Dyson kruimeldief iets minder geschikt voor je, omdat die best wat geluid maakt. Het is echter goed om te beseffen dat geluid nu eenmaal bij het stofzuigen hoort.

Gerelateerde artikelen