Dirt Devil Gator M135: dit zijn de plus- en minpunten

Zit je eraan te denken een Dirt Devil Gator M135 te kopen? Dan kan het goed zijn dat je niet weet wat deze kruimeldief allemaal wel en niet kan. Veel websites die de Dirt Devil Gator verkopen, pronken alleen met de pluspunten van de kruimelzuiger. Op die manier kun je geen afgewogen keuze maken of de Gator écht iets voor jou is. Daarom helpen we je in dit artikel een handje door de plus- en minpunten van de Dirt Devil Gator M135 overzichtelijk te maken.

Dirt Devil Gator

Pluspunten Dirt Devil Gator M135

Uitschuifbare smalle zuigmond

Dit is een voordeel dat bijna geen andere kruimeldief heeft: de Dirt Devil Gator M135 heeft een uitschuifbare smalle zuigmond waarmee je heel simpel tussen de kussens van je bank of tussen twee matrassen kunt stofzuigen. Dit is fijn, want je schuift ‘m één keer uit en klaar is kees. Bovendien kun je op deze manier de zuigmond niet kwijtraken, want hij zit altijd aan de kruimeldief vast. Bij andere kruimeldieven moet je de zuigmonden ergens bewaren, met het gevaar dat je ze een keer kwijtraakt.

Dirt Devil Gator M135 Ligt lekker in de hand

De Dirt Devil Gator heeft een stevig handvat waar je met je hele hand goed omheen kan. Veel andere kruimeldieven hebben een handvat dat te smal of te klein is. Dat stofzuigt een stuk minder fijn en zorgt geregeld voor irritatie. Vooral als je er wat langer mee moet stofzuigen. Een stevig handvat is niet alleen fijn voor mensen die van gemak houden. Ook als je wat minder kracht in je armen of handen hebt, is een stevig handvat ideaal.  

Stofbakje gemakkelijk te legen in de prullenbak

Een derde voordeel aan deze kruimelzuiger, is dat het stofbakje met vuil heel gemakkelijk te legen is. Het enige wat je hoeft te doen, is de zuigmond omhoog te klappen. Daarna schud je het bakje leeg in de vuilnisbak en kun je weer verder. Geen gedoe met stofzuigerzakken.

Prettig design

Een iets minder belangrijk pluspunt, maar net zo goed belangrijk om te vermelden: de Dirt Devil Gator M135 heeft een prettig design. De kleuren zijn grijs en zwart. Zo past die in ieder huishouden, ook als je de kruimeldief wat meer in het zicht opbergt.

Minpunten Dirt Devil Gator M135

Opladen duurt vrij lang

Een minpuntje aan deze kruimeldief is dat het best even duurt voordat die helemaal is opgeladen, nadat de kruimeldief leeg is.  Het is echter goed om te beseffen dat de oplaadtijd bij heel veel kruimeldieven lang is. Dit komt omdat ze op een kleine accu werken, terwijl ze met een hoog vermogen moeten zuigen.

Vind je een korte oplaadduur heel belangrijk? Kijk dan eens in het lijstje van de beste kruimeldief modellen van dit moment.

Inhoud opvangbakje is niet heel groot

De inhoud van het stofbakje is 0,2 liter. Logisch, omdat een kruimeldief natuurlijk klein is. Maar het zorgt er wel voor dat je de kruimeldief zo af en toe moet legen als je deze regelmatig gebruikt.

Conclusie

De Dirt Devil Gator M135 is een ideale kruimeldief voor jou als je van gemak houdt. Het stofbakje is makkelijk leeg te maken, hij ligt lekker in de hand en je hebt een uitschuifbare zuigmond voor smalle stukjes die je niet kan kwijtraken. Een minpunt is dat het even duurt voordat de Dirt Devil Gator is opgeladen, maar dat hoort er vaak bij als je een kruimeldief koopt.

Gerelateerde artikelen