Dirt Devil Blade 2 max dd788-1: alle plus- en minpunten op een rijtje

Twijfel je om de Dirt Devil Blade 2 max dd788-1 te kopen? Maar vind je het moeilijk te achterhalen wat nu precies de plus- en minpunten van deze steelstofzuiger zijn? Dan kan het lastig zijn om een definitieve keuze te maken. De websites die de Dirt Devil Blade 2 max dd788-1 steelstofzuiger verkopen, laten alleen weten wat de pluspunten zijn. Op die manier is het moeilijk om een goede keuze te maken. Wij helpen je daarom door in deze Dirt Devil Blade 2 dd788-1 review alle plus- en minpunten van de stofzuiger voor je op een rijtje te zetten. Zo kun je kijken of deze steelstofzuiger iets voor jou is.

Dirt Devil Blade 2 max dd788-1

Pluspunten Dirt Devil Blade 2 max dd788-1 review

Als stofzuiger én als kruimeldief te gebruiken

Het grootste pluspunt aan de Dirt Devil Blade 2 max dd788-1 vinden wij dat je ‘m als stofzuiger én als kruimeldief kan gebruiken. Zo hoef je naast je stofzuiger niet apart een dure kruimeldief te kopen. En je kan het hele huis in één keer stofzuigen. Niet alleen de vloeren, maar ook de bank, de stoelen de tafel en alle andere meubels. Je hoeft alleen de steel er even tussenuit te klikken. Dat is bij deze steelstofzuiger zo gebeurd.

Dirt Devil Blade 2 max dd788-1 is snoerloos

Een tweede voordeel aan de Dirt Devil Blade 2 max dd788-1 is dat die snoerloos is. Dit is bij de meeste steelstofzuigers het geval, maar het is wel echt een groot pluspunt. Zeker als je het vergelijkt met de traditionele stofzuigers. Je hoeft zo niet in iedere nieuwe kamer een nieuw stopcontact te zoeken. Bovendien merk je bij een stofzuiger met snoer dat je regelmatig ergens achter blijft hangen. Daar heb je bij een stofzuiger zonder snoer geen last van.

In twee uur helemaal opgeladen

Deze Dirt Devil steelstofzuiger is in 2 uur helemaal opgeladen. Dit is snel als je het vergelijkt met andere steelstofzuigers. Veel andere stofzuigers moeten meer dan 3 uur opladen, voordat ze volledig opgeladen zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Tristar steelstofzuiger.

De snelle oplaadtijd is vooral handig als je na het stofzuigen de stofzuiger toevallig nog een keer snel nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je kind met vieze schoen het huis binnen is gekomen. Of omdat er iets omgevallen is.

LED-licht voor beter zicht op donkere plekken

Een ander groot pluspunten aan de Dirt Devil Blade 2 max dd788-1 is dat er boven de zuigmond een LED-licht zit waarmee je ook heel gemakkelijk op donkere plekken kunt stofzuigen. Zo hoef je niet te gokken waar het stof ligt, maar zie je het stof goed liggen. Het LED-licht is een functie die weinig andere stofzuigers, maar erg handig onder het bed, de kast of in donkere hoekjes.

Geleverd met 4 zuigmonden

Het vierde voordeel aan de Dirt Devil Blade 2 max dd788-1 is dat je er 4 zuigmonden bij krijgt. Hiermee kun je op verschillende ondergronden uit de voeten. Zo kun je met de meubelzuigmond je kasten, tafels en vensterbanken stofzuigen, nadat je met de turbozuigmond het tapijt hebt gestofzuigd. Bovendien kun je met de turbozuigmond ook nog eens heel goed dierenharen opzuigen. Ideaal als je huisdieren hebt.

Je krijgt bij de Dirt Devil dd788-1 Blade 2 de volgende zuigmonden:

  • Turbozuigmond: zuigmond met ronddraaiende borstel, ideaal voor tapijt, vloerbedekking of dierenharen.
  • Kierenzuigmond: voor het stofzuigen van smalle stukjes, zoals tussen de bank.
  • Meubelzuigmond: voor het stofzuigen van meubels, zoals de tafel of de bank.
  • Comibzuigmond: standaard zuigmond voor harde ondergronden. Ook te gebruiken voor vloerbedekking.

Minpunten Dirt Devil Blade 2 max dd788-1

Stofbakje vaker legen dan stofzuigerzak

De Dirt Devil Blade 2 dd788-1 is zakloos en heeft een stofbakje waarin het stof wordt opgevangen. Dit in plaats van een stofzuigerzak bij de traditionele stofzuiger. Eigenlijk is dit een voordeel, want je hoeft zo niet steeds nieuwe stofzuigerzakken te kopen. Dat scheelt geld. Het enige nadeel is dat je het stofbakje vaker moet legen dan een stofzuigerzak, omdat de inoud minder groot is (0,6 liter). Je zal tussendoor dus wat vaker het bakje moeten legen. Daarna kun je weer verder. 

Maakt aardig wat geluid

Een tweede minpunt aan deze steelstofzuiger is dat hij aardig wat geluid maakt. Heb je dus veel last van je gehoor? Bijvoorbeeld omdat je een gehoorapparaat of tinnitus hebt? Dan zouden we deze steelstofzuiger niet aanraden.

Conclusie Dirt Devil Blade 2 max dd788-1 review

Wil je een steelstofzuiger waar je heel gemakkelijk een kruimeldief van kan maken? En heb je in je huis verschillende ondergronden, zoals harde ondergronden én vloerbedekking of tapijt? Dan raden we je de Dirt Devil dd788-1 Blade 2 zeker aan. Met de 4 verschillende zuigmonden kun je namelijk op alle ondergronden uit de voeten. En doordat je er een kruimeldief van kan maken, kun je er ook meubels mee stofzuigen. Zo heb je direct het hele huis gedaan. Bovendien is het LED-licht op de zuigmond een extra functie die die erg handig is voor het stofzuigen op donkere plekken. Je ziet dit op weinig stofzuigers terugkomen, dus het is voor veel mensen een extra reden om voor de Dirt Devil Blade 2 max dd788-1 te gaan. Een stofzuiger met LED erop is namelijk wel echt iets van de toekomst.

Dirt Devil Blade 2 max dd788-1

Dirt Devil Blade 2 Max DD788-1