Bosch Flexxo BBH32101 review: de plus- en minpunten in een overzicht

Denk je eraan de Bosch Flexxo BBH32101 te kopen? Dan zie je in veel webshops vaak alleen kort en beknopt wat de stofzuiger kan. In deze handige Bosch Flexxo BBH32101 review geven we je uitgebreid info over de voor- en nadelen van de steelstofzuiger. Zo kun je kijken of deze stofzuiger past bij jouw wensen. En bij je huishouden.

Bosch Flexxo BBH32101

Pluspunten Bosch Flexxo BBH32101 review

Lange gebruikstijd voor steelstofzuiger met accu: tot 50 minuten

De Bosch Flexxo BBH32101 werkt op een accu. Deze gaat tot wel 50 minuten achter elkaar mee (in de praktijk zal het iets minder lang zijn). Het is in ieder geval meer dan voldoende om het hele huis te doen. Ter vergelijking: met de meeste andere steelstofzuigers zuig je niet langer dan maximaal 30 minuten achter één stuk.

Bosch Flexxo BBH32101 is stofzuiger en kruimeldief in één

Een tweede pluspunt aan de Flexxo BBH32101, is dat het een 2-in-1 stofzuiger is. Je krijgt namelijk niet alleen de stofzuiger, maar er zit ook nog eens een kruimeldief aan die je er heel simpel afhaalt. Zo kun je na het stofzuigen van de vloer ook direct de tafel, stoelen en de bank doen. En dat zonder dat je een groot apparaat omhoog hoeft te tillen.

Ook handig: een kruimeldief is ook handig op momenten dat je iets moet stofzuigen dat net niet groot genoeg is om er de hele stofzuiger voor bij te pakken. Bijvoorbeeld als er iets is omgevallen. Of als je ergens kruimels op de grond ziet liggen.

Met parkeerstand

De Bosch Flexxo BBH32101 heeft een parkeerstand waarmee je de steelstofzuiger rechtop kunt neerzetten, zonder dat die omvalt. Ben je aan het stofzuigen en gaat bijvoorbeeld de bel? Of komt er iets anders tussendoor? Dan zet je hem zonder moeite rechtop stil. Ter vergelijking: veel andere steelstofzuigers moet je eerst in een hoek of tegen de muur zetten.

Fijn om te weten: door de parkeerstand kun je de Bosch Flexxo BBH32101 ook heel gemakkelijk opbergen. Je zet ‘m bijvoorbeeld rechtop in het washok. Of in de keukenkast.

Stofbakje eenvoudig te legen

Het fijne aan deze steelstofzuiger, is dat die zakloos is. Je hoeft dus geen stofzakken meer te komen. En net zo belangrijk: je hebt nooit meer gedoe met het omwisselen van je stofzuigerzak. Het enige wat je hoeft te doen is het stofreservoir eruit te klikken, om te gooien in de prullenbak, om ‘m tot slot weer heel simpel terug te klikken.

Zuigmonden zitten in de steelstofzuiger

Naast de standaard combizuigmond (gewone zuigmond), krijg je bij deze steelstofzuiger ook een kierenzuigmond (voor hoekjes en gaatjes), meubelzuigmond (voor meubels) en zachte afstofborstel (kleine zuigmond met zachte haren, voor bijvoorbeeld kwetsbare meubels). Het fijne is dat je deze drie zuigmonden allemaal in de steelstofzuiger kan klikken. Zo bewaar je ze in het apparaat en hoef je niet bang te zijn dat je ze kwijtraakt.

Minpunten Bosch Flexxo BBH32101

Heeft een gemiddelde zuigkracht

De Bosch Flexxo BBH32101 heeft een prima zuigkracht, maar niet meer dan dat. Er zijn dus stofzuigers te vinden met een betere zuigkracht. Het is een ideale stofzuiger voor bijvoorbeeld de bovenverdieping. Of als je in een kleiner huis of appartement woont. Maar voor een bedrijfspand of groot huis met meer en grover vuil is hij te min.

Aardige geluidsproductie

Natuurlijk maakt iedere stofzuiger geluid, maar de Bosch Flexxo BBH32101 maakt bovengemiddeld veel geluid. Dit kan hinderlijk zijn als je bijvoorbeeld een gehoorapparaat hebt. Of als je snel last krijgt van je gehoor bij geluid.

Niet geschikt als je huisdieren hebt

Heb je huisdieren? Dan is de Bosch Flexxo BBH32101 minder geschikt. Hij heeft namelijk geen turboborstel, speciaal voor haren van huisdieren. Heb je huisdieren en wil je toch een Bosch steelstofzuiger? Ga dan voor de Bosch Flexxo ZOO’O

Conclusie Bosch Flexxo BBH32101 review

Wil je een steelstofzuiger die per keer lekker lang meegaat? En houd je van het gemak van een parkeerstand, een geïntegreerde kruimeldief en een stofbakje dat je makkelijk leegt? Dan is de Bosch Flexxo BBH32101 zeker iets voor jou. Zoek je een professionele stofzuiger voor een bedrijfspand of groter huis met meer vuil? Kies dan niet voor deze steelstofzuiger. Al met al is het een goede keuze voor in een klein huis of appartement. Of voor naast je gewone stofzuiger in een groter huis.

Bosch Flexxo BBH32101

Gerelateerde artikelen

Bosch Flexxo BBH32101